زکات

احکام زکات مال

زکات بر نُه چیز واجب است: گندم، جو، خرما، انگور (کشمش) طلا، نقره، گوسفند، گاو و شتر و اگر کسى مالک یکى از این نُه چیز باشد با شرایطى که بعداً گفته مى شود باید مقدار معیّنى را که در مسائل آینده خواهد آمد در مصارفى که گفته مى شود صرف کند، ولى مستحبّ است از سرمایه کسب و کار و تجارت نیز همه سال زکات بدهد، همچنین سایر غلاّت (غیر از گندم و جو و خرما و کشمش) نیز زکات آن مستحبّ است. 

آپلود عکس

موضوعات مرتبط: احکام شرعی

ادامه مطلب
[ 21 / 2 / 1391 ] [ 10:18 ] [ سجاد ابراهیمی ]
[ ]

تشرفي كه 4000 سني را شيعه كرد!

سيد بحرالعلوم يمني، از علماي بزرگ زيريه در يمن بوده كه وجود حضرت ولي عصر عليه الصلوه والسلام را انكار مي‌كرده است .... تا اين‌كه آن جناب نامه‌اي كه حضرت آيت‌الله ابوالحسن اصفهاني رضوان‌الله تعالي‌عليه مي‌نويسد و براي اثبات وجود امام زمان (عج) دليل قاطعي درخواست مي‌كند. آيت‌الله اصفهاني در جواب مي‌نويسد: «جواب شما را بايد به طور حضوري بدهم، شما طي سفر به نجف‌اشرف مشرف شويد تا جواب را دريافت كنيد». 

آپلود عکس

موضوعات مرتبط: منتظر

ادامه مطلب
[ 17 / 2 / 1391 ] [ 18:10 ] [ سجاد ابراهیمی ]
[ ]

جهنم را می آورند!

وقتى آيه ( وجى ء يومئذ بجهنم ...) نازل شد رنگ چهره مبارك رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم دگرگون گشت . اين حالت بر اصحاب گران آمد، بعضى به سراغ على (عليه السلام ) رفتند و ماجرا را بيان كردند. على (عليه السلام ) آمد و ميان دو شانه پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم را بوسيد و گفت : اى رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم ، پدر و مادرم به فدايت باد، چه حادثه اى روى داده ؟ فرمود: جبرئيل اين آيه را بر من تلاوت كرد. 

آپلود عکس

موضوعات مرتبط: قسیم النار و الجنه

ادامه مطلب
[ 17 / 2 / 1391 ] [ 13:30 ] [ سجاد ابراهیمی ]
[ ]

وضو و نماز، کفاره

على (عليه السلام ) فرمود: ما با رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم در مسجد به انتظار نماز بوديم كه مردى برخاست و عرض كرد: اى رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم ! من گناهى كرده ام . پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم روى از او برگرداند، هنگامى كه نماز تمام شد همان مرد برخاست و سخن اول خود را تكرار كرد. پيامبر فرمود: آيا با ما اين نماز را انجام ندادى ؟ و براى آن بخوبى وضو نگرفتى ؟ عرض كرد: آرى . فرمود: اين كفاره گناه تو است. 

آپلود عکس

موضوعات مرتبط: قسیم النار و الجنه
[ 17 / 2 / 1391 ] [ 13:20 ] [ سجاد ابراهیمی ]
[ ]

هدایت بدون جنگ

اميرمؤ منان (عليه السلام ) فرمود: هنگامى كه رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم مرا به سوى يمن فرستاد فرمود: با هيچ كس پيكار مكن مگر آنكه قبلا او را دعوت به سوى حق كنى ، به خدا سوگند اگر يك انسان به دست تو هدايت شود براى تو بهتر است از تمام آنچه خورشيد بر آن طلوع و غروب مى كند. 

آپلود عکس

موضوعات مرتبط: قسیم النار و الجنه
[ 17 / 2 / 1391 ] [ 13:16 ] [ سجاد ابراهیمی ]
[ ]

خمس

خمس در هفت چیز واجب است:

1ـ منافع کسب و کار 2ـ معدن 3ـ گنج 4ـ مال حلال مخلوط به حرام 5ـ جواهراتى که با غوّاصى از دریا به دست مى آید. 6ـ غنیمت جنگى 7ـ زمینى که کافر ذمّى از مسلمان مى خرد (بنابر احتیاط واجب). 

آپلود عکس

موضوعات مرتبط: احکام شرعی

ادامه مطلب
[ 17 / 2 / 1391 ] [ 12:55 ] [ سجاد ابراهیمی ]
[ ]

یاران امام

 ۱- عثمان بن سعید عمروى (متوفاى سال ۲۵۷ق.).

۲- محمد بن عثمان عمروى (متوفاى سال ۳۰۴ق.).

۳- حسین بن روح نوبختى (متوفاى سال ۳۲۶ق.).

۴- على بن محمد سمرى (متوفاى سال ۳۲۹ق.).

این چهار تن نماینده بلافصل امام زمان(ع) بودند که در ایام غیبت صغرى، پس از شهادت 

آپلود عکس

موضوعات مرتبط: منتظر

ادامه مطلب
[ 15 / 2 / 1391 ] [ 18:8 ] [ سجاد ابراهیمی ]
[ ]

على (ع ) و قرآن

روزى اميرالمؤ منين (عليه السلام ) با جمعى از مسلمانان گفتگو مى كرد از جمله آنكه فرمود شما را به خدا قسم مى دهم آيا شما مى دانيد هنگامى كه خداوند آيه (يا ايها الذين آمنوا اتقوا الله و كونوا مع الصادقين ) را نازل كرد سلمان فارسى سؤ ال كرد: 

آپلود عکس

موضوعات مرتبط: قسیم النار و الجنه

ادامه مطلب
[ 15 / 2 / 1391 ] [ 12:14 ] [ سجاد ابراهیمی ]
[ ]

على (ع ) موجودى ملكوتى

على (عليه السلام ) در مسجد استراحت مى كرد. پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم وارد مسجد شد و على (عليه السلام ) را بيدار كرد و فرمود: برخيز اى جنبده الهى (واى موجود خدايى ) يكى از ياران حضرت عرض كرد: اى رسول خدا آيا ما حق داريم يكديگر را با چنين اسمى صدا بزنيم 

آپلود عکس

موضوعات مرتبط: قسیم النار و الجنه

ادامه مطلب
[ 15 / 2 / 1391 ] [ 12:10 ] [ سجاد ابراهیمی ]
[ ]

احکام اموات

1- مستحبّ است بعد از مرگ دهان میّت را روى هم بگذارند که باز نماند، چشمها و چانه میّت را ببندند، دست و پاى او را صاف کرده و پارچه اى روى او بیندازند، براى تشییع جنازه او مؤمنین را خبر کنند، تا وقتى از محل مردن حرکت نداده اند رو به قبله باشد و در دفن او عجله نمایند، ولى اگر یقین به مرگ او ندارند، باید صبر کنند تا کاملاً معلوم شود. 

آپلود عکس

موضوعات مرتبط: احکام شرعی

ادامه مطلب
[ 15 / 2 / 1391 ] [ 12:7 ] [ سجاد ابراهیمی ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 10 11 12 13 14 ... 23 صفحه بعد